fbpx
bgarzh-TWhrcsdanlenetfrdeelhuitjaplptrorusressvthtruk

Йога на смеха

Дайте смях на тялото си и умът скоро ще го последва!

Йога на смеха е единствената практика, която позволява на възрастните да се смеят продължително и сърдечно, без да използват ума си. В Йога на смеха не разчитаме на интелектуалната мисъл, защото тя обикновено ни възпира да се смеем.

Йога на смеха, или Хася йога, е уникална практика, която съчетава безусловен сърдечен смях с йога дишане. С йога на смеха, всеки може да се смее, без да разчита на хумор, шеги или комедийни изпълнения. Първоначално смехът се симулира като физическо упражнение в група, като скоро прераства в силен и заразителен смях. Йога на смеха спомага за обединяване на тези, които се смеят заедно. Кара ги да се чувстват като едно семейство и увеличава социалните взаимодействия, а това е изключително важно за щастието на хората.

Йога на смеха повишава притока на кислород, а това повишава нивото на енергията ни. Същността на Йога на смеха е да развива нашата игривост. Развивайки дясната половина на мозъка ни – творческата ни страна, започват да ни идват по-добри идеи и да намираме изход от неразрешими ситуации. Когато не приемаме трагично възникналите проблеми, ние можем да реагираме по-уравновесено и спокойно да намерим решение на ситуацията.

Слагайте удобни дрехи и идвайте! Очакваме ви да се посмеем заедно и от сърце!


Йога на смеха се води от Златина Пачилова. Тя е сертифициран лидер по йога на смеха – CLYL. Повече за нея може да разберете тук.

Сесиите се провеждат при минимум 4-ма записани.

Сесиите по Йога на смеха могат да се организират и като сесия само за деца, смесена сесия - деца и родители, сесия за двойки / партньори, тематично парти, тиймбилдинг или индивидуална 8-стъпкова програма.

Продължителността на една сесия е 45 минути.

Цената е 10лв. на сесия.

При първото ви посещение, ще получите карта за отстъпка!

За информация и записване:
0887 516 263 - Златина Пачилова

Учебен Център Тера, гр. Пловдив, ул. ”Добри Войников” 47

 

Eзиков център ТЕРА си запазва правото да променя цените на услугите, условията на офертите и сроковете за изпълнение по всяко време!