bgarzh-TWhrcsdanlenetfrdeelhuitjaplptrorusressvthtruk

Уроци по рисуване

Учебен Център Тера организира арт занимания за деца. Уроците са за групи от 4 до 6 деца и се провеждат веднъж или два пъти седмично. Цената е 12лв за учебен час, като в нея са включени всички необходими материали. Предлагаме и карта за четири посещения, която може да закупите за 40лв.


За записване и допълнителна информация » 0896 773 793 «


Позволете на детето си да се потопи в магията на изобразителното изкуство и да изрази себе си чрез различни техники на рисуване и моделиране. Арт заниманията не само научават детето ви да изразява вътрешния си свят в уникални цветове и образи, но и стимулират и развиват социалните умения, емоционалната интелигентност и креативността на децата.


Предвидени са приятни и забавни техники, включващи игри, развиващи въображението и уменията им, както и творческото им мислене. Даваме възможност на децата да изпробват и да комбинират различни техники и материали. Стимулираме ги да си помагат в рисуването, което подпомага творческото мислене и работата в екип. Целта ни е да насърчим креативността на децата и да развием чувството им за красота.


С нас Вашите деца ще развият своите творчески способности и въображение, докато се забавляват!Какви са ползите от арт заниманията за вашите деца?

Подобряват комуникативните умения, уменията за решаване на проблеми, креативността, паметта
Развиват въображението и носят вдъхновение
Формират естетически усет в децата
Намаляват нивата на стреса


Цената е 12 лв./уч.ч.
Предлагаме и карта за 4 посещения - 40лв.
 
* Арт заниманията се провеждат веднъж или два пъти седмично, според желанието на записалите се.
* Продължителността на заниманията е 1 учебен час - 45 минути. 
Уроците са за групи от 4 до 6 деца.

Учебен Център Тера,
Пловдив, ул. ”Добри Войников” 47 

phoneТЕЛ: 032 26 26 66

gsmGSM: 0896 773 793

mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Eзиков център ТЕРА си запазва правото да променя цените на услугите, условията на офертите и сроковете за изпълнение по всяко време!