bgarzh-TWhrcsdanlenetfrdeelhuitjaplptrorusressvthtruk

Нашите учители

Те ще се погрижат за вашите деца!


Дарина Петкова се грижи за нашата музикална работилничка. Тя е магистър по музикална педагогика от АМТИИ – Пловдив. Завършила е и второ висше образование в НМА "Панчо Владигеров" - София със специалност оперно пеене. Учила е хорово дирижиране при именития Крикор Четинян, а усъвършенства вокалното си майсторство при  световноизвестната оперна певица Дарина Такова. Дарина Петкова е била гост-солист на оперните театри в Пловдив и Стара Загора, а в продължение на 8 години е солист на симфоничен, камерен и духов оркестър в Полша. Тя е преподавател по пиано и солфеж.


Учителката ни по рисуване е Десислава Брезова. Тя е студентка последна година в Пловдивския университет със специалност Педагог по изобразително изкуство. Практикува рисуване още от 5ти клас. В момента се занимава с модерното и ново изкуство Pop Art. Преди това е рисувала предимно портрети. В ученическите си години е печелила редица награди и грамоти. Любимите й картини са „Мона Лиза“ и „Тайната вечеря“ на Леонардо Да Винчи.


Светлана Ташукова води заниманията ни по английски език. Тя е завършила Английска филология в Пловдивския университет. Преподава Английски език за различни възрасти. Като майка на две деца се развива и в обучението на най-малките ученици.


Учебен Център Тера разполага с подходяща материална база и професионалисти и предлага отлични условия за обучение.

 

Eзиков център ТЕРА си запазва правото да променя цените на услугите, условията на офертите и сроковете за изпълнение по всяко време!