Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Belarusian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino French German Greek Hebrew Hungarian Icelandic Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Macedonian Malay Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian
 Mon Jan 22, 2018, 2:30 pm

ПРОГРАМА "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ"

Тук ще намерите всичко, което ви интересува за Програма "Аз мога повече". Ще отговаряме на вашите въпроси и ще се радваме да споделяме опит.

Forum Topics Posts Last Post
Програма "Аз мога повече"

Езиков център ТЕРА е одобрен доставчик на обучение по ключова компетентност 2: Общуване на чужди езици по програмата "Аз мога повече" към Агенцията по заетостта

Срокът на програма "Аз мога повече" e удължен до 31 август 2015г. Всички одобрени получават уведомително писмо и имат възможност лично да изберат доставчик на обучение.  
Всички работещи на трудов договор могат да подадат документи за кандидатстване, включително и самоосигуряващите се лица. Одобрените получават ваучер на стойност 700 лв. за езиково обучение, който покрива изцяло курса от 300 учебни часа - 3 поредни нива на обучение от първо до шесто (А1-С2), учебните материали и всичко необходимо - не се изисква допълнително заплащане. 
Езиков център Тера е водещ езиков център в гр. Пловдив. Нашите общи езикови курсове, разработени по най-съвременните образователни системи и с необходимите аудио и видео технологии, са предпочитани от голям брой одобрени с ваучери по програмата "Аз мога повече".

 

Empty Empty Empty
Програма АЗ МОГА 2017
Езиков център Тера стартира обучение по оперативната програма „Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020г.” от Агенция по заетостта на заети лица с ваучери по схема "Аз мога повече". Курсистите се обучават безплатно в три поредни нива – от А1 до С2 - 300 учебни часа.
 

Oбучение с ваучери по английскии немски език по ОП "Развитие на човешките ресурси 2014-2020"

Езиков център Тера стартира обучение по оперативната програма „Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020г.” от Агенция по заетостта на заети лица с ваучери по схема "Аз мога повече". Курсистите се обучават безплатно в три поредни нива – от А1 до С2 - 300 учебни часа.

Езиков център Тера предлага обучение по:
Английски език – А1, А2, В1, В2, C1 и C2 (всяко ниво по 100уч.ч.)
Немски език - А1, А2 и В1 (всяко ниво по 100уч.ч.)

Обучавайки се при нас ще получите качествено обучение, гарантирано от квалифицирани преподаватели с дългогодишен опит, съвременни обазователни системи и високоефективни методики. Обучението се извършва в уютни, специално обурудвани зали с централно местоположение.

Преди стартиране на обучението се попълва входяш тест за определяне на нивото на владеене на езика. На курсистите се предоставят оригинални учебни материали и график за провеждане на езиковото обучение за три нива - 300 уч.часа. След успешно приключване на обучението се издава сертификат за завършено ниво, съответстващ на европейската езикова рамка.

За повече информация и записване свържете се с нас на следните телефони:

032/ 262666; 0896 773 793; 0888 905 161; 0899 221 552

Empty Empty Empty

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com

Eзиков център ТЕРА си запазва правото да променя цените на услугите, условията на офертите и сроковете за изпълнение по всяко време!